67933991_870846359967032_3924094950140018688_n

Bli scout i vår kår!

Klart du ska bli HE-scout!

Intresseanmälan

För att gå med i vår scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vår kårmail. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Om terminen redan har börjat kommer du ställas i kö, och kontaktas inför nästkommande termin för att få en plats på en av våra avdelningar. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

 

Information om föräldra-/målsmannahjälp

Hedvig Eleonora är en liten scoutkår med begränsade ledar- och funktionärresurser, därför är det nödvändigt för oss att få kontinuerlig hjälp av scoutföräldrar eller målsmän under våra möten och utfärder. För att man ska få gå med som scout i kåren måste man som förälder ställa upp på att komma och hjälpa till på minst ett tillfälle per termin. Man kan anmäla helt fritt enligt sin egen tillgänglighet och vi kommer alltid försöka ha så mycket hänsyn till allas egen vardag och planering som möjligt, men vi ber också att ni som medlemmar i kåren tar hänsyn till krav på att ni kommer på era bokade tillfällen. Mer information om detta finns att läsa här!

 

Intresseanmälan

  • Personuppgifter

  • I vår kår placerar vi scouterna på avdelningar baserat på årskurs snarare än årskull. Man kan börja på vår yngsta avdelning Småkrypen när man går i tvåan, men man kan ställa sig i kö närsomhelst. Det är viktigt att du fyller i ditt barns nuvarande årskurs så hen ställs i kö för rätt avdelning; och oroa dig inte, vi håller koll åt dig efter du skickat in din anmälan.
  • Personligt meddelande

    Här kan du skriva ett personligt meddelande till oss som hör ihop med din intresseanmälan, en fråga, önskemål eller något annat som kanske är viktigt att veta om just dig!