Aktiviteter på Påta

Varje termin håller scoutledarna i en arbetshelg för att ta hand om hus och mark runt Påta, vår underbara stuga.

En scout är inte bara en bra vän och medmänniska, utan också en redig och hjälpsam sådan! Under denna helg tar vi emot så mycket scout- och föräldrahjälp som vi kan för att hålla Påta i toppskick! Vi ser gärna att så många av er som möjligt deltar då det är en viktig förutsättning för att vi ska kunna fortsätta använda och ha kul på Påta. Det brukar dessutom bli en väldigt rolig dag med många skratt och glada stunder!

Arbetshelgen ingår dessutom som ett närvarotillfälle för scouterna för att kunna vinna samtliga avdelningars närvaropris, så om det är något ni siktat på rekommenderar vi att ni inte missar denna viktiga helg!

För anmälan till arbetshelgen eller om ni har frågor/funderingar, vänligen kontakta respektive avdelningsledare.

Varje vår startar vi verksamheten med en traditionell Matfest på Påta

Matfesten bjuder in ledare, funktionärer, utmanare och de äldre äventyrarna tillsammans med utvalda vänner till kåren på en helg med julfirande under helt fel tid på året, vilket gör det hela ännu roligare.