Varmt välkomna till Hedvig Eleonoras Julbasar 2018!

tomtar

Varmt välkomna till Hedvig Eleonoras årliga julbasar!

Årets julbasar äger rum den 2:a december, mellan klockan 12:15 – 14:30. Under julbasaren kommer man kunna shoppa i vår loppis, delta i lotterier, fika, fynda i det breda sortimentet på bokbordet, köpa med sig lite hembakt, hämta hem en julkalender, eller varför inte köpa med sig lite vackra scoutljus att ha tindrandes i decemberkylan Basaren kommer ta plats i Hedvig Eleonoras församlingssal, Jungfrugatan 2b i Stockholm – hoppas vi ses där!

Informationsblad att skriva ut och sätta upp på anslagstavlor i lokala matbutiken, skolan eller jobbet finns att ladda ner här!

Om du vill ställa upp och hjälpa till med något inför, under eller efter basaren, så är du varmt välkommen att höra av dig till respektive ansvarig avdelningsledare, eller kontakta styrelsen direkt på hedvig.eleonora.scout@gmail.com.