Varmt välkomna till Hedvig Eleonoras Julbasar 2018!

Varmt välkomna till Hedvig Eleonoras årliga julbasar!   Årets julbasar äger rum den 2:a december, mellan klockan 12:15 – 14:30. Under julbasaren kommer man kunna shoppa i vår loppis, delta i lotterier, fika, fynda i det breda sortimentet på bokbordet, köpa med sig lite hembakt, Läs mer »

Behov av fler engagerade vuxna

Hej! Nu har vi länge fått avisera om kö till vår verksamhet och det känns så tråkigt att behöva neka unga tillträde till vår fantastiska verksamhet. Vi söker engagerade vuxna som kan och vill lägga ett par timmar i veckan Läs mer »

Kölista till avdelningarna

Hej på er alla!För er som vill att era barn ska gå i scouterna, vill vi nu informera om att vi har kölista för de kommande uppstartsåren. För att ställa ert barn i kö vill vi att ni skickar ett Läs mer »

Stort tack för era bidrag till basaren

Vi i Hedvig Eleonora Scoutkår vill tacka de butiker som hjälpt oss med gåvor till våra lotterier under julbasaren i december 2013 Gåvogivarna var; ICA Karlaplan ICA Banér Karlafrukt Kahls Kaffe & The i Fältöversten The Bodyshop i Fältöversten Blomsterassagen Läs mer »

Förberedelser inför den kommande terminen

Nu sätter arbetet med att starta upp vårterminen så sakteliga igång. Planeringsmöten, lägerträffar inför sommaren, lokalstädning, Påtabokningar, inköp och ledarkickoff – allt i ett virrvar av roliga aktiviteter för oss vuxna, så att det blir kul för de små scouterna Läs mer »

Scouternas julavslutning 2013

Hej alla scouter! Terminen går mot sitt slut och några av er har ett möte kvar, innan det är dags för julavslutning! Julavslutningen håller vi i anslutning till lokalen på Storskärsgatan 4. Vi samlas utanför lokalen 19.00, måndagen den 16 Läs mer »

Scoutloppis

Under våren har vi för avsikt att inom kåren ordna med loppis för urvuxna scoutsaker, till exempel ryggsäckar, socksäckar, stövlar, regnkläder och liknande. Läs gärna mer på http://he.scout.se/for-scouter/

Basaren anno 2013

Alla är hjärtligt välkomna till vår traditionsenliga julbasar i Hedvig Eleonora församlingssal Jungfrugatan 2B, 1:a advent kl 12:15-14:30. Kom och ta en fika och gör fynd i bokstånd och på vårt loppis. Skänka saker eller hemlagat? Vi tar gärna emot Läs mer »

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Vi jobbar med att uppdatera vår information! Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får Läs mer »