Snobben

Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Utmanare direkt. Vår utmanaravdelning kallas Snobben.

alder-utmanare

Tillsammans med ert lag får ni uppleva utmanande friluftsliv och engagera er i samhällsfrågor. Ni styr verksamheten själva, får gå på ledarskapskursen, planera er egen paddlingshajk eller ordna läger för de andra scouterna. Ledarna tar en tillbakadragen roll och försöker uppmuntra till nytt tänk, att våga ta steget och hjälper er att hålla verksamheten på banan.

Vi har våra möten när det passar våra scouter, men vanligast är det på måndagar klockan 19.00.

VÅRTERMINEN 2019

Här kommer vi ladda upp terminsprogram och annan information när vårterminen börjar närma sig. Är du intresserad av att bli scout på Snobben? Klicka här!

lina bejedal

Lina Bejedal