Snobben

Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Utmanare direkt. Vår utmanare kallas Snobben.

alder-utmanareTillsammans med ert lag får ni uppleva utmanande friluftsliv och engagera er i samhällsfrågor. Ni styr verksamheten själva, får gå på ledarskapskursen, planera er egen paddlingshajk eller ordna läger för de andra scouterna. Ledarna tar en tillbakadragen roll och försöker uppmuntra till nytt tänk, att våga ta steget och hjälper er att hålla verksamheten på banan.

Vi har våra möten när det passar våra scouter, men vanligast är det på måndagar klockan 19.00.

HÖSTTERMINEN 2017

Terminen drar igång ute på Påta med träningshelg inför scouternas natt. Oavsett om man kan och vill vara med under tävlingen, förväntas man närvara under fredagskvällen för att tillsammans med ledarna planera för det kommande året. Mer information kommer att skickas ut inom kort.

lina bejedal

Lina Bejedal