Skogsfåglarna

På avdelningen Skogsfåglarna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du börjar i årskurs 6 och är med till årskurs 8. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Här blir scoutverksamheten lite alder-aventyraremer äventyrlig och du får jobba mer med ditt personliga ledarskap. Du får klara dig mer själv, planera lite verksamhet själv, åka på läger och träffa scouter från andra delar av stan, och landet, kanske till och med världen! Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Vi har våra möten på tisdagar klockan 18.32. Se till att vara i tid.

VÅRTERMINEN 2019

Här kommer vi ladda upp terminsprogram och annan information när vårterminen börjar närma sig. Är du intresserad av att bli scout på Skogsfåglarna? Klicka här!

ALLMÄN INFO OM AVDELNINGEN SKOGSFÅGLARNA

Vårt avdelningsrop hittar ni här!

BRA ATT HA

Hälsokort med fototillstånd HT16