Avdelningar

I vår scoutkår finns det en avdelning för varje ålderskategori, från årskurs 2 till vuxen ålder.

Varje avdelning träffas en gång i veckan och gör olika aktiviteter. Via listan till höger kan du läsa mer om respektive avdelning, målspår, planerade aktiviteter samt ansvariga ledare.

Vill du gå med i en avdelning, kontakta oss via vår kårkontakt eller via vårt intresseformulär med information om barnets namn, årskurs i skolan och de eventuella frågor ni har kring verksamheten.

Terminsstart våren 2019

Här kommer vi ladda upp information om den kommande vårterminen 2019. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på kårmailen. Om du är intresserad av att bli scout i vår kår kan du antingen maila oss, eller kontakta oss via vårt intresseformulär!